Over Flow
Onze visie

Over Flow

Flowdesign is een creatief bureau voor visuele communicatie in Utrecht. Wij maken designs voor onder meer responsive websites, apps, e-learning, visual identities, magazines, print en campagnes. Hoe diverser ons werkveld, hoe leuker we het vinden. Onze klanten komen uit o.a. onderwijs, bedrijfsleven, uitgeverijen, cultuur, gezondheidszorg en wetenschap.

Onze visie: the fun in functional

Effectieve visuele communicatie moet aanspreken en meerwaarde bieden voor een bepaald publiek. Een overtuigend design werkt, helpt je dingen beter te begrijpen, brengt je business verder, en tovert een glimlach op je gezicht. We noemen dit ‘The fun in functional’.

Cross-media design by Flow

Flowdesign creëert visuele communicatie vanuit een mix van creativiteit, gedegen onderzoek en veel gevoel voor wat doelgroepen beweegt. We werken met een sterke design-intuïtie en een hoge kwaliteitsstandaard, met jarenlange ervaring en een getalenteerd team. Om welk medium het ook gaat, goede visuele communicatie begint bij de basis: een goed concept, een verrassend creatief idee. Maar het is de perfecte uitvoering die uiteindelijk bepaalt of het werkt. Onze expertise op het gebied van zowel online als print stelt ons in staat om cross-mediaal overtuigende en consistente visuele communicatie neer te zetten.

Privacy

En oh ja, we nemen je privacy heel serieus. Lees onze privacyverklaring hier.

 

 

Over Flow

Adviserend en ‘verzorgend’

Wij gaan voor klantrelaties die langer duren dan dat enkele project. Met verreweg de meeste van onze klanten bouwen we een jarenlange samenwerking op, en voor een groot deel van hen verzorgen we alle visuele communicatie. Dat kan alleen omdat we naast pure ontwerpkwaliteit veel aandacht besteden aan een soepele en prettige samenwerking. En omdat we de adviserende en ‘verzorgende’ rol die we voor onze klanten hebben, heel serieus nemen.

Helder werkproces

Onze opdrachtgevers houden ons scherp en wij hen. We communiceren op een gelijkwaardig, inhoudelijk niveau en nemen hen mee bij elke stap die we zetten. Voor de uitvoering van onze designprojecten hanteren wij diverse werkwijzen en tools, afhankelijk van wat het project nodig heeft of wat bij een klant past. Scope, budget en planning worden vooraf afgestemd en gedurende het hele project bewaakt. Keuzes en besluiten worden goed gedocumenteerd.

Wij streven naar de gezamenlijke flow – het gevoel waarbij ieder op dat moment het beste uit zichzelf haalt.

We horen graag van je!

Wil je weten wat Flow voor jou en je organisatie kan betekenen?
Neem contact met ons op: 030 2615077 of mail info@flowdesign.nl

Een greep uit onze recente projecten vind je hier.

Fotografie: Hester Doove