Allied Waters identiteit en website
Allied Waters

Allied Waters identiteit en website

Voor Allied Waters ontwikkelde Flow een ruim opgezette, futuristische visuele identiteit, met grote foto’s van innovatieve waterprojecten. Daarnaast ontwikkelden we een passende responsive website.

Allied Waters: innovatie voor de watersector

De organisatie heeft als doel duurzame watertechnologie winstgevend te maken, en daarmee de circulaire economie een impuls te geven. Door middel van internationale samenwerkingsverbanden en duurzame oplossingen voor de watersector kunnen toekomstige uitdagingen op het gebied van duurzaamheid worden aangepakt.

Futuristisch design

De focus op toekomstige scenario’s en innovatie was een mooi uitgangspunt om een futuristische visuele stijl neer te zetten. Flow ontwikkelde een minimalistisch beeldmerk, waarin zowel een monogram met de letters A en W gezien kan worden, als een abstracte weergave van een constructie gebouwd op een waterspiegel. De symmetrie in het beeldmerk werd doorgevoerd in de hele lijn, wat een heldere en herkenbare stijl oplevert.

Website

De website is de eerste grote toepassing in de Allied Waters huisstijl. Ogenschijnlijk eenvoudig van opzet, toont de site binnen en paar klikken waar de organisatie voor staat.

alliedwaters.com

Opdrachtgever: Allied Waters

Site development: Mass.im