Eenvoudig je huisstijl beheren
Flowdesign

Eenvoudig je huisstijl beheren

Het ontwikkelen van een mooie en consistente huisstijl is één ding. Het effectief bewaken en beheren ervan is een tweede. Als huisstijlbewaker kun je er een dagtaak aan hebben om aan alle verzoeken om logobestanden, richtlijnen en foto’s te voldoen. Terwijl je veel liever je tijd zou willen besteden aan de ontwikkeling van effectieve en consistente visuele communicatie. Tegelijk zoek je een plek om alle goede voorbeelden en inspiratiebronnen in een mooi verzorgde etalage te zetten. Enter de FlowStyleGuide van Flow.

Geen eindeloze verzoeken om bestanden meer

De FlowStyleGuide is onze online huisstijl publisher voor grote en kleine organisaties. Met de Flowstyleguide wordt het beheren van de huisstijl van jouw organisatie eenvoudig. Je hoeft nooit meer bestanden door te sturen aan collega’s of ontwerpers. Het eenmaal doorgeven van de link naar jouw FlowStyleGuide is genoeg. En die eindeloze verzoeken om logo’s en foto’s zijn voortaan van jouw bureau af. Designers en leveranciers kunnen met jouw FlowStyleGuide zelf alles over de huisstijl vinden.

‘Ik hoef veel minder huisstijlvragen te beantwoorden, dat scheelt me enorm veel tijd.—Communicatiemanager, ROC van Amsterdam’

 

FlowStyleGuide: altijd up-to-date

Je hoeft ook niet meer bang te zijn dat verouderde richtlijnen en logo’s een eigen leven gaan leiden. De FlowStyleGuide staat online en wordt door jou centraal beheerd. Daardoor is de huisstijl altijd up-to-date, ook als er dingen gewijzigd zijn.

Altijd en overal toegankelijk

Werk je op verschillende locaties, of heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen, zelfs internationaal? De FlowStyleGuide werkt gewoon in je browser, zowel voor het gebruik als voor het beheer. De online FlowStyleGuide is dus overal beschikbaar waar je een internetverbinding hebt. Iedereen is aangesloten op één en dezelfde richtlijn.

Hoe werkt het?

De ‘lege’ FlowStyleGuide wordt voor jou klaargezet door Flow. Vervolgens kan Flow, of jullie eigen ontwerpbureau, jullie FlowStyleGuide inrichten met merkwaarden, huisstijlbouwstenen en ontwerpvoorbeelden. Op iedere pagina kunnen naar wens afbeeldingen, handige tips en downloads geplaatst worden. Plaatjes, pdfs, open InDesign bestanden, Powerpoint templates, noem maar op, het kan allemaal. Verstrek de url of link aan je collega’s, designers of leveranciers, en je FlowStyleGuide is klaar voor gebruik. Bekijk de demo hier.

Zo veilig als je zelf wilt

Wil je niet dat iedereen toegang tot je FlowStyleGuide heeft? Of wil je bepaalde delen afschermen voor het publiek? De FlowStyleGuide biedt de mogelijkheid om toegangsniveaus in te stellen. Daarnaast kun je gebruikers ook tijdelijke toegang verlenen. Je kunt het zo beveiligd of openbaar maken als je wilt.

Toegang tot al je fotobestanden

Een handige uitbreiding van de FlowStyleGuide is de beeldbank, waarmee je al je beeldmateriaal kunt beheren, taggen en vinden. Zowel eigen foto’s als stockfotografie kunnen in de beeldbank worden opgenomen.

Dus:

– Geen eindeloze verzoeken om bestanden meer.
– Eenvoudig via je browser te beheren en gebruiken.
– Centraal beheerd dus altijd up-to-date.
– Online dus altijd en overal toegankelijk.
– Makkelijk te gebruiken voor zowel collega’s als leveranciers.
– Eenvoudig zelf toegang beheren.
– Handige beeldbank optie.
Je huisstijl beheren wordt echt eenvoudig met de FlowStyleGuide.

Meer weten?

Neem contact met ons op of kijk op flowstyleguide.nl voor meer info. Een demo van de Flowstyleguide vind je hier.