Nutricia Research website
Nutricia Research

Nutricia Research website

Hoe breng je de verschillende activiteiten en divisies van een bedrijf als Nutricia Research samen onder in één heldere website? Hoe geef je de diverse expertises weer van een bedrijf dat research en development onder één dak verenigt? Flow ontwikkelde een nieuwe Nutricia Research website.

Nutricia Research website: communicatie vlaggenschip

Recht doen aan een dergelijk complex verhaal en dit op een aantrekkelijke en logische manier te presenteren was een uitdaging die we maar al te graag aangingen. Nutricia Research opereert op een bijzonder interessant snijvlak van wetenschap en productontwikkeling op een internationaal podium. De vernieuwde website is het internationale communicatie-vlaggenschip van deze dochteronderneming van Danone.

Kleurig en beeldend

De site is volledig responsive van opzet, en is op ieder device goed te bekijken. Kleurig en beeldend, vormt de Nutricia Research site de optelsom van alle stijlelementen die we sinds 2013 voor het in Utrecht gevestigde bedrijf doorgevoerd hebben. Typografie en graphics zijn opgefrist en in het kader van responsiveness als schaalbare componenten ontworpen.

nutriciaresearch.com

Opdrachtgever: Nutricia Research
Web development: Mass.im