ROC van Amsterdam huisstijl
ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam huisstijl

Flow heeft de huisstijlen van ROC van Amsterdam en Flevoland op één lijn gebracht en geupdate. De huisstijl wordt beheerd en bewaakt met behulp van de FlowStyleGuide.

ROC van Amsterdam huisstijl: krachtig en eenvoudig

De ROC’s van Amsterdam en Flevoland zijn nauwer gaan samenwerken. Flow heeft hun huisstijlen op één lijn gebracht en geupdate. Alle logo’s, ook de foto van de studentenkring, zijn geheel opnieuw ontwikkeld. Modellen en styling zijn diverser, meer van deze tijd en het logo is nu beter inzetbaar in verschillende media. De kleuren zijn opgefrist, de typografie opgestrakt. Er zijn duidelijke richtlijnen geschreven voor het gebruik van grafische elementen en layouts. De gehele stijl is vooral versimpeld, wat de identiteit krachtiger en herkenbaarder maakt, en de toepassing vereenvoudigt.

Beheer en bewaking van de huisstijl

De huisstijl wordt door veel collega’s en leveranciers gebruikt om middelen te ontwikkelen. Om de consistentie te bewaken heeft Flow het geheel in de online FlowStyleGuide gegoten. Op deze manier zijn voor iedereen op elk moment de juiste richtlijnen en bestanden beschikbaar. Speciaal voor ROC van Amsterdam maakt de FlowStyleGuide onderscheid tussen algemeen gebruik en gebruik door professionals. Dit wordt door login-niveaus geregeld. Het openbare gedeelte bevat de styleguide eenvoudige richtlijnen en bestanden voor huis-tuin-en-keuken gebruik. Ingelogde professionals zien de uitgebreide styleguide, met professionele bestanden en -richtlijnen.

 

rocva.flowstyleguide.nl

Meer over de FlowStyleGuide vind je hier.

Opdrachtgever: ROC van Amsterdam