SVO website
SVO Vakopleiding Food

SVO website

De nieuwe SVO website is smullen! Fris, eigentijds en natuurlijk volledig responsive, de site geeft een flinke boost aan het vinden van een opleiding of job in de food sector.

De foodbranche is een bloeiende bedrijfstak, met een nog steeds groeiende behoefte aan goed geschoold personeel. SVO (voluit: SVO Vakopleiding Food) biedt een brede waaier aan food opleidingen door het gehele land, en de nieuwe SVO website maakt het eenvoudig een geschikte opleiding te vinden. Bovendien zit de site boordevol inspiratie voor de oriënterende bezoeker: veel beeld- en videomateriaal, getuigenissen van studenten, docenten en leerbedrijven. We hebben de inschrijfprocedure vergemakkelijkt met slimme interactieve formulieren.

‘De SVO website maakt het eenvoudig een geschikte opleiding in food te vinden.’

SVO website: werelden

Het opleidingenaanbod is op de SVO website ondergebracht in ‘werelden’ die passen bij de belevingswereld van mensen in de veelal strikt gescheiden vakgebieden, zoals ‘Vis’, ‘Quickservice’, of ‘Koken’. Iemand in ‘Vis’ heeft meestal weinig met de wereld ‘Brood en Banket’ en omgekeerd, ook al valt het allemaal onder food. Het is dus belangrijk om deze splitsing vroeg in het user scenario op te nemen. Je gaat de ‘wereld’-pagina dan al gauw als je startpagina gebruiken.

Vacaturebank

De SVO website bevat ook een vacaturebank, zowel voor bedrijven die personeel zoeken, als voor vakmensen die zichzelf in de etalage willen zetten. Het plaatsen van een vacature of je eigen werkprofiel is heel eenvoudig.

Onze rol

Flow ontwikkelde vanuit doelgroepanalyse en user scenarios de volledige contentstructuur, UX/UI design en het responsive visual design voor de site.

svo.nl

Opdrachtgever: SVO Vakopleiding Food
Web development: Mass.im